قابل ذکر است کتاب” تاریخ موسیقی ایران “تالیف مرحوم حسن محشون ، در دوره سیزدهم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان کتاب سال برگزیده شد. همچنین ذکر نام و شرح احوال و آثار بزرگانی که با آشنایی عملی و نظری نسبت به موسیقی، با نوآوریها و تصرفات خود در توسعه و تکمیل آن کوشیده اند از دیگر مواردی است که مؤلف کتاب استفاده از مدارک موجود در ارائه آن کوشیده است. آشنایی با الفبای موسیقی در هر نوعی از آن، استفاده از تکنیکهای خاص و همچنین آشنایی با نمونه مثالهای مختلف از دیگر ویژگیهایی است که خرید کتاب موسیقی به عنوان یک منبع آموزشی را حائز اهمیت مینماید. در همسنجی این دو متن باید بگویم که اهمیت و جامعیت «جوامع علم موسیقی» از «موسیقی کبیر» بیشتر است. البته از یاد نبرید کتابهای موسیقی در این سایت به دو بخش کلی تقسیم میشوند؛ گروه نخست این هنر را از لحاظ نظری به شما معرفی میکند و گروه دوم نیز تلاش میکند از راه عملی سازنوازی را به شما بیاموزد. این سایت همواره تلاش میکند تنوع و کیفیت را در اولویت کار خود قرار دهد و رضایت کاربران در نظر بگیرد. برای چاپ کتاب موسیقی یا هر کتاب دیگر در ابتدا باید کتاب را نگارش کرده و آن را با دقت ویرایش کنید، سپس آن را به دست یک انتشارات معتبر که دارای نمونه کارهای با کیفیت است و هزینه های گزاف برای چاپ کتاب از شما دریافت نمی کند، بسپارید و قرارداد چاپ کتاب منعقد کنید.
راه درست راهنما: کتاب موسیقی ضرورتها برای تازهآموزان سادهتر است احتمالا فرض کنید}
این ساز نیز مانند سنتور دارای یک جعبه چوبی است. وی ادامه داد: در تاریخ فرهنگ و اندیشه ایران فارابی اندیشمندی است که هم موسیقیدان و هم موسیقیشناس زبردست و خبرهای بود، در مقابل اما ابنسینا بیشتر در دانش موسیقیشناسی تبحر داشت. در ایران که مهد هنرش نامیده اند، موسیقی نیز ریشه ای دیرینه دارد و غرض از نگارش این کتاب، بیان سرگذشت موسیقی ایران در طول تاریخ و شمه ای از چگونگی آن، نیز شرح تحول، تغییرات، عوامل و حوادثی است که در دورانهای گوناگون در ترقی و تنزل و رکود این فن خرید کتاب موسیقی مؤثر افتاده است. پس آشکار نمی شود از دل در موقع تحریک آن مگر آنچه را که دل در خود دارد. آثار : ۱ تاریخ موسیقی ایران ویژگی اثر : تالیف،این کتاب در دوره سیزدهم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ،از طرف وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی و برگزیده شده است.آشنایی با کتاب: «تاریخ موسیقی ایران»: تاریخ موسیقی ایران (دو جلد)؛ حسن مشحون؛ تهران: نشر سیمرغ، با همکاری نشر فاخته، ۱۳۷۳٫ هنر یکی از عوامل مهم ابراز احساسات و بیان زیبایی است که بشر با الهام از طبیعت به آن دست یافت و از زمانی که توانست انفعالات درونی خود را به وسیله صدا نمایش دهد، و وزن را از صداهای منظم و مختلف طبیعت به دست آورد، موسیقی را به وجود آورد. Th is artic le was w ritten by sahandbook Content Gener ator Dem ov ersion!
خرید کتاب های موسیقی
گروه : علوم انسانی رشته : تاریخ تحصیلات رسمی و حرفه ای : حسن محشون تحصیلات متوسطه را در دبیرستان دارالفنون به پایان رساند. بعد از اخراج از فرهنگسرای بهمن یک گروه سرود تشکیل داد تا در بیست و دوم بهمن در خیابان سرود بخوانند . برای اطلاع علاقمندان به کر باید بگویم که من مدتی در یک گروه کر که در فرهنگسرای بهمن بود و بعدا از آنجا به طرز خاصی اخراج شد شرکت داشتم . حسن مشحون در کتاب تاریخ موسیقی ایران اشاره می کند که آموزش جوانان خوش آوازی که برای تعزیه خوانی در تکیه دولت و دیگر مجالس بزرگ حضور می یافتند از یک سو سبب آشنایی این جوانان با ردیف ها، گوشه ها و شیوه صحیح ادای الحان می شد و از سوی دیگر چون این جوانان از شهرهای اطراف به مرکز می آمدند و پس از پایان تعزیه تکیه دولت به شهر خود می رفتند، به نوبه خود خوانندگان محل خود را نیز آموزش می دادند. پس نباید فراموش کرد که مراسم عزاداری به صورت شبیه خوانی و تعزیه نقش بسیار مهمی در حفظ الحان صحیح موسیقی و تربیت موسیقیدانان و خوانندگان داشته و بسیاری از اساتید بزرگ موسیقی در فن خوانندگی از تربیت شدگان این مکتب بوده اند.
پس از مرگ او، کتاب نشیب و فرازهای بسیاری را پیمود تا بالاخره به اهتمام خانم امیری فیروزکوهی به چاپ رسید. این حقیقت را هم نمی توان نادیده گرفت که تعزیه زمانی رواج یافت که شیرازه موسیقی قدیم ایران از هم گسیخته بود و اکنون از طریق همین تعزیه می توان بسیاری از الحان فراموش شده را از روی اشعار تعزیه که همه با آن آشنا هستند، به دست آورد. ارائه میشود. بخش چهارم کتاب در طی ده گام متوالی، شما را با اطلاعات عمومی درباره موسیقی آشنا میکند و بخش پنجم آن نیز شامل ضمیمه و واژهنامه است. شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ این پژوهشگر به نقل از لئوپلد دوفن مینویسد: ریشه موسیقی به عهد کهن ارتباط دارد، موسیقی صوتی با سخن به وجود آمده است و در واقع همان روزی که انسان توانست برای نخستین بار خوشیها و رنجهای خود را با صدا نمایش دهد، مبدا موسیقی است.