دستورالعمل حاضر نحوه طراحی نما براي مقاومت در برابر این عوامل و نیز شیوه اجراي نماهاي متداول ساختمان در کشور را هم راستا با ضوابط بین المللی ارائه کرده است. پوششهاي محافظ در برابر شرایط جوي باید توسط اتصال دهندههاي مناسب از جنس آلومینیوم، مس، یا فولاد با پوشش روي یا سایر مصالح مقاوم در برابر خوردگی به پشت شرکت اجرای نمای سرامیک خشک بندها متصل شوند. در این روش با استفاده از پروفیل های با مقطع T از جنس آلومینیوم کلیپس ها بر روی پروفیل T عمودی قرار می گیرد و روشی با استحکام بالا و سرعت مناسب می باشد. با توجه به ضوابط ارائه شده در این دستورالعمل، لازم است اجزاي نما بسته به نیاز، در مقابل بارهاي وارده ناشی از فشار و مکش باد و نیروها و جابجاییهاي زلزله و بارهاي ناشی از ضربه مهار شوند. اتصال نماي ساختمانها به تکیه گاه باید قادر به تحمل نیروهاي وارده به نما ناشی از بار باد، زلزله و اثرات ضربه باشد. نماي ساختمانها باید قادر به تحمل جابه جایی نسبی و تغییرشکلهاي تعریف شده در این دستورالعمل باشد. این دستورالعمل مشتمل بر۸ فصل است. در غیر این صورت رعایت ضوابط این دستورالعمل به تنهایی از وقوع آسیب به نما جلوگیري نمیکند.
شرکت طراح و مجری نما
1- این سرامیک ها بیشتر خاصیت های سرامیک خشک پرسلانی که همان جذب آب کم می باشد را دارا هستند. زیرا آلودگی در این پرده ها زمانی خودنمایی می کند که به بافت پارچه کاملا نفوذ کرده باشد. از آنجا که معیارهاي پذیرش مبتنی بر امکان ادامه بهره برداري ایمن از قطعات است لذا این آزمونها براي نماي ساختمان الزامی است. موادی که در ترکیب خود دارای هیدروژن فعال باشند در گروه ایزوسیاناتی برای ایجاد واکنش و تولید یک پلیمر پلی اورتان قابل استفاده است. اگر تا به حال از چسب پلی اورتان برای مصارف گوناگون استفاده نکردهاید مطمئن باشید که در آینده حداقل برای چند بار به این ماده کاربردی نیاز پیدا خواهید کرد. نکتهی مهمی که در مورد سرامیک خشک وجود دارد، عایق بودن این نوع نما در برابر رطوبت و تغییرات جوی است. ابعاد مصالح نما: میزان برشکاری مصالح بر روی هزینه اجرای نمای خشک اثرگذار است. نمای خشک توانسته با مجهز شدن به علوم روز، کلید حل مشکلات نما در بسیاری از ساختمانها باشد و استفاده از هر نوع مصالح با هر ابعاد و سایزی را بدون محدودیت برای مهندسین و طراحان فراهم کند. 6. در زیرسازی نمای ساختمان با سرامیک از متریال هایی استفاده شود که مقاوم باشند و در مجاورت دیگر مصالح واکنش ندهند.
در فصل اول انواع نماهاي متداول از نظر نوع مصالح به کار رفته و نیز نحوه اجرا و اتصال بررسی شده است. از فصل چهارم تا فصل هشتم به ترتیب الزامات طراحی و اجراي نماهاي متداول مشتمل بر نماي سنگی، آجري، سیمانی، سرامیک، کامپوزیت و شیشه به تفضیل ارائه شده است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، سرامیک پرسلانی نما ، با فرمول جدید تولید شده است که به دلیل استحکام و مقاومت آن به عنوان مصالحی نو در نماسازی مورد توجه قرار گرفته است. ولی بهراحتی تمامی این معضلات در نمای خشک برطرف شده و با کاهش خطای انسانی، کاهش پرت مصالح، امکان اصلاح قطعات نما و… در این سطح عملکرد، خسارات ناشی از خرابی نماي خارجی باید بسیار کم باشد. در این سطح خرابی نماي خارجی در اثر بار هاي خارجی نباید خطر جدي براي جان ساکنین به وجود آورد. در غیر اینصورت خطر سقوط قطعات نما وجود خواهد داشت. عملکرد اين نما در هر دو نماي بيروني و نماي داخلي بسيار مناسب بوده و به خوبي ديوار ها را پوشش مي دهد.
البته تیمهای ساحتمانی حرفهای زیادی نیز میتوانید پیدا کنید که قیمت اجرای نمای سرامیک خشک توسط آنها بسیار مناسب است. آنچه که باعث شد در اوایل قرن بیستم، پنجرهها بزرگتر و جدارهها شفاف تر گردند از یک طرف نیاز به نور بیشتر و تهویه بهتر و از طرف دیگر امکان تولید سطوح بزرگتر شیشه در قرون نوزدهم بود. این روش بیشتر از سایر روشها به یک طراحی حرفهای توسط متخصصین نیاز دارد. موارد بسیار زیادی را در طراحی و انتخاب یک نمای اصولی باید در نظر داشت، ازجمله زیبایی نما، مصالح مورد نیاز برای اجرای نما، هزینه های پروژه، دوام و پایداری نما، نحوه و زمان اجرا. نمای ساختمانهای واقع در سطح کاربری I با با توجه نوع کاربرد آنها نیاز به طرح لرزه ای ندارد. نمای ساختمانی و طراحی نمای ساختمان مسکونی به منظره ی شهری شکل می دهد، به همین علت طراحی نماهای مختلف باید با یکدیگر هماهنگی داشته باشد. This was creat ed by behsaznama C ontent Generat or DEMO!