اگر بخواهیم به برخی از رایجترین مصالح در این نما اشاره کنیم میتوان به؛ کاشی، سرامیک خشک پرسلانی، سفالینه، صفحات آلومینیوم کامپوزیت، تایل تراکوتا یا کرتین والها اشاره کرد. خاک رس اصطلاحی برای سنگدانه های معدنی است که به طور طبیعی متشکل از سیلیکات آبدار آلومینا هستند. بهترین روش اجرای سرامیک، اجرای سرامیک خشک است. نمای ساختمان یک حیطه کاملا تخصصی است و اجرای مهندسی و استاندارد انواع سیستمهای نمای خشک و نماهای مدرن بدون دانش و تجربه ممکن نیست؛ از این رو اهمیت وجود مشاور نما برای انواع پروژهها، خصوصا پروژههای بزرگ مقیاس، ضرورت پیدا میکند. از ترکیب این دو عبارت یا در حقیقت این دو نوع حائل، محققان به ترکیبی دست پیدا کردهاند که هم استحکام و مقاومت دیوار را دارد و هم زیبایی و سبکی پرده را دارا شده است. بعد از این مرحله نیز به کمک مجری نما، سرامیکها بر روی جداره خارجی ساختمان نصب میشوند. از روشهای اجرای کرتین وال میتوان برای ساخت نماهای زیبا برای سازههای ایرانی و خارجی استفاده کرد. برای نصبکردن این حفاظها شما میتوانید از پیچهای امنیتی استفاده کنید که دقیقا به همین منظور طراحی و ساخته شدهاند و میتوانند عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان دهند. به طور کلی هزینه زمین به میزان هزینه ای گفته می شود که برای کسب آن قطعه زمین، چه توسعه نیافته و چه نیمه توسعه یافته بهساز نما پرداخت می شود.
نصاب نمای خشک
در مشاوره و اجرا نما باید دید چه چیزی باعث می شود نما به درستی عمل کند؟ در آخرین مرحله با توجه به اینکه قرار است چه مصالحی برای نمای ساختمان به کار رفته شود ، نوع اتصال ها نیز تفاوت دارد. گروه بزرگی از مواد اولیه سرامیکی غیر پرسلاني شامل مواد معدنی ، سنگها و مواد شیمیایی مصنوعی است که در صورت مخلوط شدن با آب پرسلان نیست. برای ساخت نماهای خشک مورد استفاده قرار می گیرند که در میان این مواد ، سنگ اسلبکو به علت دارا بودن مزیت های سنگ های طبیعی و مصنوعی موجود در بازار ایران ،بیش از دیگر مواد مورد توجه قرار دارد . یکی از اصلیترین معایب نمای سرامیک ملاتی، سنگینی بیش از حد ساختمان به دلیل استفاده از ملات است دردسرهایی را به دنبال دارد. در مکانهایی که دارای پنجرههای وسیع و بزرگ است از این نوع استفاده میشود و میتوان آنها را با قفلهای کتابی ایمن کرد. کامپوزیت این روزها از محبوبترین نماهای ساختمان است که طرفداران زیادی در بین کارفرمایان و مجریان ساختمانی دارد. در روش ویزیبل، هیچگونه شیاری در بدنه سرامیک ایجاد نمیشود و در نتیجه مطمئنتر است و سادهترین و ارزانترین روش اجرای سرامیک است. هر گونه مصالحی که قابلیت استفاده در نمای داخلی و خارجی ساختمان را داشته باشد و با هر ابعادی ( البته متعارف ) از ضخامت ۵ میلیمتر تا ۵۰ میلیمتر به روش نمای خشک قابل نصب است.
به طور کلی ، مهمترین جز component بدنه کاشی و سرامیک رس است. ۳- در این مرحله پوشش عایق به وسیله بست های مناسب به دیوار پشتیبان متصل می شود. از واشرهای پلاستیکی مقاوم در برابر ضربه بین بست و مصالح غیر مشابه ( مانند فولاد یا مصالح سیمانی یا ریل های آلومینیومی ) برای جلوگیری از واکنش های گالوانیک و تراز کردن و همسطح کردن بست، استفاده می شود. نمای سه بعدی: نمای اکسپندد متال از همان ابتدا کیفیت سه بعدی بودن نما را تامین می نماید و تنوع بالایی از منظر را به نمای ساختمان می بخشد. عدم توجه مناسب به هر کدام از این موارد می تواند به تخمین نا مناسب هزینه ها بیانجامد. استفاده از سرامیک میتواند جلوهی ساختمان شما را چند برابر کند، اما این مصالح به جز جنبهی زیبایی، محاسن دیگری نیز دارد که در ادامه به آن میپردازیم، اما قبل از آن میخواهیم کمی با انواع و روشهای اجرای نمای سرامیک آشنا شویم. این مراحل کلی نصب سرامیک بود، اما به صورت دقیقتر ما دو روش اجرای سرامیک خشک داریم. مراحل نصب سرامیک خشک به این صورت است که در مرحله اول ما یکسری قوطی آهنی داریم که برای شبکهبندی و شاسی کشی از آن استفاده میکنیم.
پنج اجرای نما بسیار مفید برای مشاغل کوچک
اگر قصد طراحی و اجرای یک نمای شیک و مدرن را داشته باشید و بخواهید صاحب یک ساختمان با نمای بی نقص و زیبا باشید، حتما انتخاب متریال مناسب برای ساختمان، از مهمترین تصمیماتی است که باید بگیرید. است. در طراحی نمای مدرن از متریالی مانند آجر، چوب، سنگ و کامپوزیت ها استفاده می شود. مواد اولیه معمولی که به طور معمول در کاشی و سرامیک استفاده می شود رس ، فلدسپات ، سنگ سفال ، ماسه سیلیس و تالک است. تولید میشود و بسته به نوع ساختمان شما، از این مدلها استفاده میشود. در اجرای نماهایی مانند : نماهای بتنی، سیمانی و آجری، به جهت جلوگیری سولفاته شدن و تخریب نما، باید حتما از سیمان ضد سولفات استفاده شود. بنابراین قبل از خرید پرده پانچ بهتر است به مدل آن توجه کنید و مطمئن باشید که با دکوراسیون داخلی خانه تان هماهنگ است. لازم به ذکر است نمای فایبر سمنت علاوه بر زیبایی، بهره وری انرژی را به همراه دارد؛ نمای سمنت برد عملکرد حرارتی خوبی دارد و مستقیما مصرف انرژی را تحت تاثیر قرار داده به طوری که با توجه به فاصله ای که بین ساختمان و نما قرار میگیرد جلوگیری از نفوذ گرما و سرما و صوت صورت میگیرد. This was c re ated by behsaznama C on tent Generat or Demoversion.