The Impact اجرای نما در بالقوه/دنبال کنندگان شما

8. از مزایای طراحی نما ساختمان با سرامیک، مقاومت در برابر رطوبت است. در پایان میتوان گفت مهمترین نکته در اجرای نمای فریم لس – یوچنلی ، استفاده از چسب های با قابلیت کشسانی و چسبندگی بالا و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف میباشد . پروفیل آلومینیومی از مهمترین قسمت های مورد استفاده در این نماها میباشند که بطور عمودی و افقی جهت ایجاد اسکلتبندی سازه نمای فریم لس استفاده میشود. نوعی دیگر از زیرشاخه های نمای کرتین وال ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت است که در ان مانند سایر سازه های نمای کرتین وال ، از پروفیل آلومنیومی تولید شده به روش اکسترودی جهت ایجاد شبکه آلومنیومی به عنوان سازه اصلی استفاده میگردد . ۴۰ با دقت شبکه بندی گردیده در حدی که به میلیمتر اختلاف نداشته باشند و سپس فریم نما پس از مونتاژ شیشه و آلومینیویم در داخل این شبکه ها قرار می گیرد. در توضیح بند فوق اضافه میکنیم؛ در ویرایش سال 1392 مبحث هشتم مقررات ملی، این بند بهصورت «کرسی چینی باید از روی سطح شالوده تا حداقل 300 میلیمتر بالاتر از کف تمامشده محوطه پیرامون ساختمان باشد.» بیان گردیده بود که با توجه به حذف فصل ششم این مبحث با عنوان «ساختمانهای بنایی غیرمسلح» در ویرایش سال 1398، این بند بهصورت فوق تغییریافته است تا تأکیدی بر لزوم طرح و اجرای ساختمانهای بنایی مسلح و یا کلافدار باشد. Conte᠎nt has ​be en c re at ed with behsaznama  C​on tent G​enerat​or D emover sion!

اتصالات نمای خشک

درصورت استفاده از نماهای کامپوزیت، پس از زیرسازی فولادی، قطعات آلومینیومی مورد نیاز نما، بوسیله پیچ و مهره و یا پیچ های سرمته به شاسی کشی فولادی متصل می گردد تا در نهایت، قطعات مورد نیاز نازک کاری نما به آنها متصل شود. در نقشه های فاز 2 زیرسازی نما، تمامی مقاطع و مشخصات آنها، ضخامت و ابعاد پلیت ها، محل اتصال اصلی شاسی کشی به سازه اصلی، نوع و ابعاد جوش مورد نیاز آنها نیز مشخص خواهد شد. بسته به نوع سیستم مورد استفاده ، سازه اصلی نمای فریم لس میتواند از آهن ، چوب و الومینیوم ( و یا ترکیب آنها ) تشکیل گردد ، که پس از تشکیل سازه اصلی میتوان از شیشه و یا سایر متریال های غالبا شفاف برای پر کردن فضای داخلی سازه اصلی بهره برد. از معایب قابل ذکر در نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به مواردی نظیر فقدان بادخور قابل ملاحظه بین شیشه های و فیکسرهای نگهدارنده شیشه در نمای فریم لس – یوچنلی و در نتیجه احتمال شکست شیشه ها در نما اشاره شرکت نمای خشکنمود . در این سیستم هیج گونه درپوش و یا نگهدارنده ای از بیرون بر روی فریم لس استفاده نمی شود و فقط چسب سیلیکونی انتی یو وی ( با عرض ۲۰ میلیمتر ) از بیرون نما در فواصل بین شیشه ها قابل رویت خواهد بود .

دتایل نمای خشک

فریم لس ایرانی از بیرون فقط درزهای بین لنزها قابل مشاهده است. همانطور که در دیتیل نمای فریم لس – یوچنلی دیده میشود ، شیشه لایه بیرونی فقط و فقط توسط چسب مورد بحث به سازه اصلی نما وصل شده است. نمای فریم لس در اصطلاح لغوی به معنای نمای فاقد فریم میباشد ولی در بحث کاربردی به نماهایی گفته میشود که در نمای بیرونی ساختمان هیچگونه پروفیلی دیده نشود و یا کمترین میزان استفاده از پروفیل جهت نگهدارنگی شیشه ها در داخل قاب ها مورد استفاده قرار بگیرد. در صورت استفاده از چسب های با کیفیت بالا جهت چسبانیده شدن شیشه های استپ یونیت بر روی قاب های الومنیومی ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت یکی از مقاوم ترین و زیباترین سیستم های نمای فریم لس را به دست میدهد . 60 با فاصله 50 سانتیمتر و عمود بر جهت نصب چوبهای نما استفاده نمود. پیشنهاد می گردد، جهت سهولت نصب دستک ها ابتدا، شروع و پایان مسیرهای مستقیم جوشکاری دستک صورت پذیرد و با استفاده از ریسمان می توان در فواصل مشخص شده مابقی دستک ها را نیز نصب نمود. Article was created with behsaznama Con tent G​ener᠎at or DE​MO!

طرح نمای خشک

دید داخلی سازه اصلی نمای فریم لس مانند سایر نماهای دیگر است ولی با توجه به یکدستی دید شیشه ها در نمای بیرونی نما ، این نوع نماها مورد استقبال طراحان و کارفرمایان پروژه های ساختمانی قرارگرفته است. از محاسن نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به ایجاد سطح گسترده ای از شیشه در سطح نمای خارجی نمای ساختمان اشاره نمود که باعث ایجاد حس یکپارچگی شیشه ای در نمای ساختمان میگردد . با ایجاد فاصلهای که سطح بیرونی نما با بدنه اصلی ساختمان ایجاد میکند؛ ضمن آنکه وجود هوا در این فاصله نقش عایق صوتی وحرارتی را خواهد داشت، میتوان با محاسبات انجام شده نسبت به محل ساختن ساختمان از نظر آب و هوایی مطابق استانداردهای مربوطه (مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان ایران) عایق حرارتی و صوتی مناسبی را در نظر گرفت و به راحتی نصب نمود و حتی از این فضا میتوان برای عبور سیستم تاسیسات مکانیکی و برقی نیز استفاده نمود. شرکت آلکام ویستا از سال ۱۳۸۴ در زمینه تهیه و تأمین مصالح نوین نمای ساختمان، مشاوره ، طراحی و اجرای انواع نماهای نوین ساختمانی همگام با استانداردهای اروپایی و با ایجاد ارتباطات گسترده با مشاورین معظم اروپایی و معرفی مصالح روز نما، به عنوان دپارتمان تخصصی نمای ساختمان فعالیت می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید